NÄDALA START: Krõpsud tulevad!

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Vahepeal mulkide vanem olnud ja sel nädalal Viljandi maavanemana tööd alustanud Erich Palm lausus neljapäevases Sakalas ilmunud usutluses järgmised sõnad: «Uurisime kord Mulgi vallavanematega internetist, kui palju on neid firmasid, kes ühel või teisel moel mulgi identiteeti oma äris kasutavad. Selgus, et neid on kümneid. Huvitav, miks nad seda teevad? Minul ei ole muud seletust kui see, et mulgindus töötab. Oleme loonud tugeva märgi, millest paljudel on kasu.»

Selsamal nädalal said niisugused ettevõtted lisa. Plaan hakata valmistama Mulgi krõpse oli Indrek Palu ja Ronni Neissaare peas juba mõnda aega frittinud. Selle nädala algul hakkasid nad sellega Viljandis Vaksali tänaval lõpuks pihta.

Mehed väärivad tunnustust juba ainuüksi julguse ja ettevõtlikkuse eest. Maailma niisuguse toodanguga ei valluta, ent võib-olla kohtab porgandist või kaalikast krõpse edaspidi poelettidel päris sageli ja nii mõnigi poetab need aeg-ajalt oma ostukorvi. Kui see nii peaks minema, on see Mulgi- ja kogu Viljandimaale hea reklaam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles