Sander Post pälvis kuu mängija tunnustuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Post (keskel) koos meeskonnakaaslastega järjekordse tabamuse üle rõõmustamas.
Sander Post (keskel) koos meeskonnakaaslastega järjekordse tabamuse üle rõõmustamas. Foto: Artur Sadovki

Eesti jalgpalli meistriliiga juulikuu parimaks treeneriks valiti Paide Linnameeskonna juhendaja Meelis Rooba, kelle taktikepi all võitis meeskond kolmest kohtumisest ühe ja viigistas kaks. Parim mängija oli seekord FC Flora ründaja Sander Post.
 


Hollandist Florasse naasnud viljandlasest ründajale Sander Postile piisas meistriliiga kuu edukaima tiitli saamiseks osaleda vaid kolmes mängus, kuid kõigis neis oli ta resultatiivne. Kohe avamängus Kuressaare vastu (6:0) sai ta hakkama kübaratrikiga, nädal hiljem lõi FC Levadiale 2:2 viigivärava ning Tartu Tammekat (6:3) kostitas Post ühe tabamusega.

Juulikuu esimeses mängus kaotas Paide 1:8 Sillamäe Kalevile. Pärast seda tüüri haaranud Meelis Rooba taktikepi all alistas meeskond FC Kuressaare 3:0 ning viigistas Narva Transiga 1:1 ja Nõmme Kaljuga 0:0.

Paremate valimisel arvestatakse mängija või treeneri esinemist kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist ja suhtumist vastasvõistkonda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles