Noorte algatatud ettevõtmised saavad tuge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi volikogu saal
Viljandi volikogu saal Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi noortevolikogu ootab 27. novembrini noortele mõeldud ettevõtmiste ideekuvandeid, millest paremate vahel jagatakse ligemale 5000 eurot.

Konkursile oodatakse projekte, mis laiendaksid huvitegevuste ja vaba aja veetmise võimalusi eri vanuseastmetes noortele, ning oodatakse ka ka ülejäänud maakonna noori kaasavaid projekte ning rahvusvahelisel tasandil algatusi.

Viljandi noortevolikogu spiiker Risto Kaljurand selgitas, et eesmärk on noortes ärgitada ettevõtlikkust ning sooviga linna heaolu parandada.

Ehkki konkurssi on välja kuulutanud noortevolikogu eelmine koosseis, langetavad tulemuste kohta otsuse eelmisel nädalal kinnitatud uuenenud koosseis.

Konkursil osalemiseks saavad projekte 16–26-aastased noored, kes elavad või õpivad Viljandis. Täpsem info on Viljandi kodulehel www.viljandi.ee. Projektid tuleb saata e-posti aadressil viljandinoortevolikogu@gmail.com.

Otsusest toetust saanud projektide kohta teatatakse 8. detsembril Viljandi linna kodulehe ja Viljandi noortevolikogu Facebooki seina vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles