Inimtüli ja loomarünnak

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe Itaalia mastifi omanik Christopher Brian Erz ütles, et loomad on sõbralikud, ja pakkus üht neist, emast koera, ajakirjanikele näha. Piltnikku nähes hakkas koer haukuma, kuid omanik rahustas ta maha ja siis liputas loom pärast korraks sabagi. Kui koer nägi aga
eemal naabrimeest, hakkas ta taas urisema ja haukuma.
Kahe Itaalia mastifi omanik Christopher Brian Erz ütles, et loomad on sõbralikud, ja pakkus üht neist, emast koera, ajakirjanikele näha. Piltnikku nähes hakkas koer haukuma, kuid omanik rahustas ta maha ja siis liputas loom pärast korraks sabagi. Kui koer nägi aga eemal naabrimeest, hakkas ta taas urisema ja haukuma. Foto: Elmo Riig / Sakala

Vaikse tänava kortermaja elanik kurdab, et naabri koerad teevad lärmi ja ründavad inimesi. Koerte omaniku sõnul on olnud üks juhuslik rünne ja loomad teisi ei häiri, küll aga on naaber tülikas.

Koerad on tõesti rünnanud ning politseigi teab seda. Koeri on kaks: isane ja praegu tiine emane Itaalia mastif. Naabrite sõnul on kurjem just isane.

Teisalt jääb mitme süüdistuse puhul sõna sõna vastu. Näiteks pärast seda, kui Sakala käis maja juures vaenujalal olevate naabritega vestlemas, teatasid mõlemad, et kui ajakirjanik oli ära läinud, ei lasknud teine teda kohe majja, vaid astus uksele ette ja ähvardas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles