Lossimägedes algas «Rock Ramp»

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile ehitasid töömehed lossimägedesse lavasid.
Eile ehitasid töömehed lossimägedesse lavasid. Foto: Elmo Riig

Sel nädalavahetusel hullutab Viljandis publikut festival «Rock Ramp», millel ligi 3500 inimese ees astub üles paarkümmend bändi.

Festival algas reedel lossimägedes. Esimesena esines Oak Tree. Õhtu jooksul astub lavale kümme bändi, viimane neist alustab keskööl. Pärast seda jätkub pidu klubis Puhas Kuld ning vanas lennukitehases, kus sel puhul on avatud ööklubi Tehas. Mõlemas kohas kuuleb mitut esinejat.

Peakorraldaja Juhan Nöps loodab kõik 3500 piletit välja müüa. «Kõik märgid näitavad, et publikut tuleb rohkem kui eelmisel aastal,» ütles Nöps.

Laupäeval algab kava kell 13.30 heviaeroobikaga, pärast seda alustab esimene bänd.

Muudatusena on telklaager seekord Valuoja kooli hoovil, sest eelmisel aastal jäi Esimene Kirsimägi telkijatele kitsaks. Ka Tehase klubi avatakse sellepärast, et pidutsejatel rohkem ruumi jätkuks.

«Rock Rambil» pole pildistamine ja filmimine keelatud ning profikaameratele piiranguid ei tehta. Telklasse pääsevad ainult festivali külalised. Klaastaarat sinna kaasa võtta ei tohi ning unerahu kestab seal kella 2—7. Telkla suletakse pühapäeval kell 12 ning siis on ka festival läbi.

Laupäeva keskpäevast saab Viljandis nautida ka mootorrataste paraadi, tagarattasõitu ja mäkketõusu. Need vaatemängud toob rahva ette jõukatsumine «Motoramm».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles