Ametikoolide õppeaasta algas taas bussimurega

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võidu bussipeatusesse jõudis eile kell 15.45 kaks bussi, et inimesi Viljandisse sõidutada. Et üks buss sõitis Viljandi bussijaama ning teine edasi Männimäele, pidid inimesed vahepeal bussi vahetama.
Vana-Võidu bussipeatusesse jõudis eile kell 15.45 kaks bussi, et inimesi Viljandisse sõidutada. Et üks buss sõitis Viljandi bussijaama ning teine edasi Männimäele, pidid inimesed vahepeal bussi vahetama. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nagu igal sügisel, seisab Vana-Võidus asuv Viljandi kutseõppekeskus ka praegu silmitsi olukorraga, kus hommikul kooli poole sõitvad ning pärastlõunal tagasi linna suunduvad bussid on ülerahvastatud.

Kooli direktori Tarmo Looduse sõnutsi on ette tulnud ka seda, et mõni õpilane on liinibussist maha jäänud, sest kohti pole. «Iga päev tuleb linna ja tagasi sõidutada paarsada õpilast,» ütles ta.

Suurim probleem on kell 8, 8.35 ja 8.40 Viljandist Vana-Võitu ning reedel kell 15 ja teistel argipäevadel kell 15.55 koolimaja juurest Viljandisse sõitvad bussid. «Eriti reedel, kui tunnid kell 13 lõpevad, on suurt bussi vaja,» lausus Loodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles