Hommikul on raske bussiga haiglasse jõuda

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva jooksul jõuab haigla peatusse ja väljub sealt mitu liinibussi. Number 10 on üks neist bussidest, mis inimesi varahommikul Viljandi haiglasse tööle viib.
Päeva jooksul jõuab haigla peatusse ja väljub sealt mitu liinibussi. Number 10 on üks neist bussidest, mis inimesi varahommikul Viljandi haiglasse tööle viib. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et varahommikul inimesi Viiratsist Viljandi haiglasse viivate busside kellaajad omavahel ei klapi, otsustas haigla teha maavalitsusele ettepaneku graafikut muuta. Maavalitsus väljendas nõusolekut, kuid märkis, et see sõltub mitmest tegurist.

Haigla kommunikatsioonijuhi Krista Valdvee sõnul puudutab muudatusettepanek kell 5.39 Viiratsist väljuvat bussi number 9 ning kell 5.47 bussijaama peatusest väljuvat bussi number 10. Nimelt jõuab Viiratsi buss jaama kell 5.51 ja haiglasse sõita soovijad ei jõua teisele bussile ümber istuda.  Kui number 9 väljuks Viiratsist kell 5.30, oleks see mure lahendatud, märkis Valdvee.

Kui ühtmoodi saab, saab ka teistmoodi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles