Kits kitseks, aga räägime asjast

, Viljandi linnavalitsuse liige, Sotsiaaldemokraatlik Erakond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan-Mart Salumäe
Juhan-Mart Salumäe Foto: Elmo Riig / Sakala

KALLE JENTSI arvamusartikkel 23. septembri Sakalas tekitas minus mitu küsimust. Pori loopides ja ennast imetledes unustas lugupeetud riigikogulane ja endine linnapea ära faktid, mis annaksid Viljandi juhtimisest sootuks teise pildi.

Iseenesest ma muidugi rõõmustan, et eksmeeri ootused praeguse linnavalitsuse suhtes on mitu korda kõrgemad kui varasema Reformierakonna koalitsioonivalitsuse suhtes. Tahta uuelt võimuliidult ühe aastaga sama, mida tegi eelmine kaheksa aastat, on selge tunnustus. Sellest hoolimata pean vajalikuks vastata Jentsi kirjutisele mõne tähelepanekuga.

Väide, et praegune linnavalitsus on tegelnud üksnes kaasamisega, liigitub liialduseks, ehkki iseenesest on selle valdkonnaga tegelemine meie linnas suur põhimõtteline muutus. Tõsi, vähem kui aastaga pole me suutnud rajada uut staadioni, uut pärimusmuusika keskust ja uut lauluväljakut, kuid ka oravaparteil kulus nende objektidega tegelemiseks palju aastaid: kui renoveeritud linnastaadion avati 2009. aastal, siis lauluväljak sai valmis alles äsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles