Võrtsjärve ettevõtja pakub varaste tabamiseks preemiat

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Kütt oma puhkekülas.
Kalle Kütt oma puhkekülas. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viimastel nädalatel Võrtsjärve ümbrust kimbutanud vargad viisid ööl vastu tänast võõrast vara Valma külast, mistõttu turismiettevõtja Kalle Kütt pakub nende tabamisele kaasaaitajale vaevatasu.


Valma puhkelaagrit pidav Kütt rääkis, et eile kella 23 paiku ilmusid laagrisse neli lühikeseks pöetud juustega kuni 25-aastast meest ja neiu. Kui Kütt nendega välja vestlema läks, selgus, et asja noortel puhkekohta õieti polnudki ja peagi nad lahkusid.

Kolm tundi hiljem avastas Kütt, et puhkelaagris on käinud vargad. Sealt olid ära viidud muusikakeskus, kolm õhupüssi ja tööriistu ning naabri õuelt survepesur. Samuti olid kurjategijad käinud Valmas asuvas kämpingus ja võtnud kaasa voodilinu.

Küti arvates püüavad pätid saagi nüüd kiiresti rahaks teha. Seetõttu pakub ta 5000-kroonist vaevatasu, et inimesed, kellele varastatud kraami pakutakse või kel on kurjategijate kohta mingit muud infot, sellest teada annaksid. Helistada tuleks numbril 503 6906.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles