Neli eramukrunti pannakse oksjonile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiie tänava ja Reinu tee vahelisele haljasalale mahub neli 2000 ruutmeetri suurust kinnistut. 2018. aastaks peaksid sinna kerkima uued eramud.
Hiie tänava ja Reinu tee vahelisele haljasalale mahub neli 2000 ruutmeetri suurust kinnistut. 2018. aastaks peaksid sinna kerkima uued eramud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi raekoja saalis tuleb oktoobri algul oksjon, millel üle mitme aasta müüakse linnas asuvate elamukruntide hoonestusõigust. Kauplema hakatakse nelja krundiga, mis asuvad Hiie puiestee ääres Ugala ja Männimäe vahelisel alal.

Linnavalitsuse otsusega läheb enampakkumisele nelja kõrvuti asuva kinnistu hoonestusõigus. Kolm neist on aadressi järgi Hiie puiesteel ja üks Reinu teel. Praegu pisut võsasel haljasalal olid aastaid tagasi viljandlaste peenramaad.

Kõik kinnistud on enam-vähem 2000 ruutmeetri suurused ja kõigi alghind on 20 000 eurot. Igale kinnistule saab ehitada ühepereelamu. Selle ehitamise luba tuleb linnalt välja võtta 2016. aasta 1. juuniks ning valmis peab see saama 2018. aasta 1. juuniks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles