Viljandi muuseum avab kaheks päevaks muinasjututoa

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi muuseum
Viljandi muuseum Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärimusmuusika festivali ajal saab Viljandi muuseumi majas kuulata muinasjutte ja hoovis teha käsitööd ning näitusi uudistada tavapärasest kauem.

Reedel ja laupäeval, 23. ja 24. juulil kell 11, 12 ja 13 saab muuseumi õdusasse rehetuppa muinasjutte kuulama minna.

Lugusid jutustab Piret Päär, muusikat teeb Tuule Kann. Festivali muinasjututuba on mõeldud kuulajatele alates viiendast eluaastast.

23. ja 24. juulil kella 12—17 on muuseumi hoovis festivali käsitööhoov, kus saab kontsertide eel ja vahel tegusalt aega veeta. Osaleda saab töötubades, mis on mõeldud igas vanuses käsitööhuvilistele. Kätt saab proovida paelapunumises, pakutrükis, leivateos, vildist mütside tegemises, pärlitest, puupärlitest, siidist ja klaasist ehete valmistamises, kasetohust meisterdamises, nahast käevõrude tegemises ning batiktehnikas.

Festivali puhul on muuseumi näitusemaja avatud 23. ja 24. juulil kauem, kella 10—21, ning muuseum on lahti ka pühapäeval, 25. juulil kella 10—17.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles