Repliik: Korras kodu loeb

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Soeorg
Helen Soeorg Foto: Elmo Riig

Kui teatasin oma kodukoha Tartu sõpradele, et lähen suveks «Sakalasse» praktikale, lausus nii mõnigi neist: «Kui tore! Viljandi on ju nii ilus.» Nad olid seda linna hiljuti külastanud.

Küllap on üks innustaja Viljandi kauniks muutmisel olnud pärimusmuusika festival. Nüüd Viljandis töötades olen kuulnud, et paljud kohalikud hoopis lahkuvad selleks ajaks linnast. Järelikult on see üritus mõnele vastumeelt.

Mindki ärritaks, kui minu koju palju võõraid tuleb või mulle vastukarva muusika akna taga lärmab. Ärritas ka see, kui enne Rootsi kuninganna Silvia külaskäiku Tartus tükk aega kesklinna tänavaid parandati. Pidin seetõttu kooli jõudmiseks tunduvalt rohkem aega varuma.

Ent kui kuninganna Silvia külaskäik või folgifestival on need, mille peab üle elama, et argipäeval kaunist kodulinna nautida, siis olen nõus vahepeal silma (ja kõrva) kinni pigistama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles