Vormelid näitavad järvel kiirust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veemotovõistlusi on Viljandis peetud juba aastaid. Kui kolm suve tagasi selgitati siin Euroopa ja maailmameistreid, siis tänavu sõidetakse Eesti ja Baltimaade karikate nimel.
Veemotovõistlusi on Viljandis peetud juba aastaid. Kui kolm suve tagasi selgitati siin Euroopa ja maailmameistreid, siis tänavu sõidetakse Eesti ja Baltimaade karikate nimel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Homme võib Viljandi järvel esimest korda võistlemas näha vormeleid, mis suudavad liikuda 200 kilomeetrit tunnis. Võistluste korraldajate teatel peaks niisuguseid, F2 klassi mootorpaate koos kahe F4 klassi kuuluva paadiga stardis olema kolm.

Keskpäevast alates kihutavad veemotosportlased Kitsaskaela ja Bangalo vahelisel alal kas Eesti või Balti karikavõistluste arvestuses. Osalema on oodata üheksat paadiklassi ja päeva jooksul antakse 21 starti.

Kahte tüüpi vormelid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles