Pjedestaalikohta püüdnu jõudis Belgias sihile

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur on oma Škoda Fabiat ehitanud kolm aastat. Nüüd viis see ta esimest korda maailma tippkonkurentsis pjedestaalile.
Janno Ligur on oma Škoda Fabiat ehitanud kolm aastat. Nüüd viis see ta esimest korda maailma tippkonkurentsis pjedestaalile. Foto: Aivar Kaljusaar

Kui veel paar nädalat tagasi uskus Karksi-Nuiast pärit rallikrossisõitja Janno Ligur, et maailmameistrivõistluste etapil pjedestaalile jõuda on talle liiga suur pähkel, siis läinud pühapäeval sai ta sellega hakkama.

Pärast Soome ja Rootsi etappi peetud Belgia osavõistluse lõpetas Ligur kolmanda kohaga. Nii naaseb Eesti autospordi ajalugu teinud mees kolm nädalat kestnud võistlusreisilt neljanda, viienda ja kolmanda kohaga.

Belgia etapp korraldati rajal, millest Ligur oli enne vaid kuulnud. Ehkki konkurentidel oli selle kohta rohkem teadmisi ja sealt kogemusi hangitud, alustas Ligur eelsõite väga hästi: oli kahes esimeses neljas. Teisel päeval vihmase ilmaga oli ta kolmandas eelsõidus viies ja neljandas seitsmes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles