Võimuerakond sätib endist vallajuhti maavanema toolile

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Pärsti vallavanem Erich Palm on viimased pool aastat juhtinud Viljandi valla arenguosakonda ning on mitme erakonnakaaslase meelest parim kandidaat Viljandi maavanema ametisse.
Endine Pärsti vallavanem Erich Palm on viimased pool aastat juhtinud Viljandi valla arenguosakonda ning on mitme erakonnakaaslase meelest parim kandidaat Viljandi maavanema ametisse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nagu viis aastat tagasi, on Eesti võimuliit taas omavahel ära jaganud maavanemate ametikohad. Viljandimaal vahetab opositsiooni surutud Isamaa ja Res Publica liikme välja sotsiaaldemokraat.

«Viljandi maavanema ametikoha täitmine on tehtud meie ülesandeks ning meil on juttu olnud Erich Palmi kandidatuurist,» vastas Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kohalik liider Randel Länts küsimusele, kas sotsid saavad endale Viljandi maavanema portfelli ning kas see läheb endisele Pärsti vallavanemale ja praegusele Viljandi valla arenguosakonna juhile Erich Palmile.

Länts täpsustas, et ühtegi ametlikku kandidaati sellele kohale erakonnal veel ei ole, kuid Palmi on mitu korda välja pakutud. «Ütlen kohe ära, et mina maavanemaks ei hakka,» lisas Länts, kellele seda positsiooni on samuti pakutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles