Karksi-Nuia rallimees tegi Soomes ajalugu

, autospordihuvilinemotospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Ligur on maailmameistrivõistluste sarjas jõudnud poodiumile väga lähedale. Sportlase enda arvates jääb esikolmikusse pääsemine suuresti tehnika taha, mis konkurentidel on palju parem.
Janno Ligur on maailmameistrivõistluste sarjas jõudnud poodiumile väga lähedale. Sportlase enda arvates jääb esikolmikusse pääsemine suuresti tehnika taha, mis konkurentidel on palju parem. Foto: Aivar Kaljusaar

Karksi-Nuiast pärit Janno Ligur lõpetas nädalavahetusel Soomes sõidetud rallikrossi maailmameistrivõistluste etapi neljanda kohaga, mis on läbi aegade Eesti rallikrossisõitjate  parim tulemus.

Kouvolas peetud etapil võistles kaks Viljandimaa meest: Karksi-Nuiast pärit Janno Ligur sõitis klassis Super 1600 ja võhmalane Ruve Veski tegi kaasa Touring Car arvestuses. Ligurile oli see maailmameistrivõistluste etapil teine start hooaja jooksul, Veski tegi aga selles sarjas oma debüüdi.

Startida tuli viimasest reast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles