Supelrannas leidub tegevust nii maa kui vee peal

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi sõudeklubi sõudetreener Raimo Pull märkis, et paadiga järvel käinud inimeste emotsioonid on olnud alati positiivsed.
Viljandi sõudeklubi sõudetreener Raimo Pull märkis, et paadiga järvel käinud inimeste emotsioonid on olnud alati positiivsed. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuigi hetkel ei pruugi väljas olevad soojakraadid suve meenutada, läheb ilmajaama teatel olukord tasapidi paremaks. Selle üle, et Viljandi järve ääres soojal suvel midagi teha ei ole, aga kurta ei saa.

Mida toredat siis Viljandi järve ääres ette võtta?

Suvekuudel on rannas võimalik laenata sõudepaate, mida on 17. Uuematesse paatidesse mahub neli inimest, teistesse saab minna kolmekesi. Paatide laenutaja Jaan Purik lausus, et aastaid tagasi oli rannas ka vesirattaid. Põhjus, miks neid enam ei ole, on lihtsalt selles, et suure kasutuskoormuse tõttu läksid need tihti katki. Spordikeskuse juhataja asetäitja Igor Tavaste märkis aga, et ehk tuuakse vesirattad millalgi uuesti randa. «Minu arvamus on, et need võiksid seal olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles