Viljandimaalased tulid Viru rallilt koju klassivõiduga

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Subi ja Teele Sepp tegid Virumaa autorallil kiiret sõitu ning see andis neile üldarvestuses 17. ja klassis A-7 esimese koha.
Kristo Subi ja Teele Sepp tegid Virumaa autorallil kiiret sõitu ning see andis neile üldarvestuses 17. ja klassis A-7 esimese koha. Foto: Aivar Kaljusaar

Nädala eest sõideti Rakveres ja selle ümbruses Eesti autoralli meistrivõistluste kolmas etapp ning Viljandimaa paarile Kristo Subile ja Teele Sepale lõppes see suurte esiveoliste masinate arvestuses klassivõiduga.

Subi ja Sepp alustasid Viru ralli nime kandnud võidukihutamist tagasihoidlikult ning said avakatsel A-7 klassis kolmanda koha. Edasi tuli aga ridamisi võite.

«Treeninguta sõites tulebki kohe konkurentidega vahe sisse saada, hiljem on seda tunduvalt raskem saavutada,» ütles Subi ning lisas, et kuigi suuri riske nad avapäeval ei võtnud. «Veidi teravaid elamusi lubasime linnakatse tehistrampliinil, kus meie Honda kipub nina peale kukkuma. Oli oht, et lõhume masina ära, aga läks õnneks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles