Viljandlased registreerisid end pühadeks kaineks

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kella kaheks oli Olerexi tanklas Kuku Raadio bussi juurde tekkinud saba neist, kes jaanipühade ajal «kained roolid» lubasid olla.
Eile kella kaheks oli Olerexi tanklas Kuku Raadio bussi juurde tekkinud saba neist, kes jaanipühade ajal «kained roolid» lubasid olla. Foto: Marko Saarm

Viljandlased on küllaltki agarad jaanipühade ajal alkoholist loobuma, seda tõestas pilt eile Olerexi tanklas. Kuku Raadio liiklusohutuskampaania «Selge grupijuht» bussi tuli järjest kohalikke end jaanipäevaks kaineks registreerima.

«Me registreerime siin inimesi, kes on jaanilaupäeval ja jaanipäeval oma seltskonnas kained autojuhid,» ütles Kuku Raadio turundusjuht Teet Koljal.

Viljandi on üheksas linn, kuhu raadiojaam oma kampaaniabussi tõi, ning eile pärastlõunaks oli linnades kokku registreerunud üle 2000 inimese. Kella kaheks oli nende seas juba 114 viljandlast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles