Last Viljandi järve äärde seksima meelitanud mees saadeti vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohus saatis viieks kuuks vanglasse mehe, kes üritas Facebooki kaudu Viljandi järve äärde oma telki meelitada 12-aastast tüdrukut.

Kohus tunnistas 25-aastase Kaupo Raami süüdi seksuaalse eesmärgiga kokkuleppes lapse-ealisega kohtumiseks ning mõistis talle ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse. Sellest viis kuud peab mees ära kandma kohe ning ülejäänud vangistus kohaldati talle tingimisi kaheaastase katseajaga. Kohe kandmisele kuuluva vangistuse algust loetakse süüdistatava kinnipidamise päevast, 17. juunist. Kohtukuludeks peab Raam tasuma 446 eurot.

17. juunil sai politsei teate, et Viljandis on täisealine mees saatnud fotosid oma paljastatud kehast alaealisele tüdrukule ja keelitanud last endaga kokku saama. Viljandi kriminaaltalituse politseinikud pidasid menetluse käigus kinni 25-aastase Kaupo Raami.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles