Maailmameistri tiitel liikus teatepulgana edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavakohaselt saavad veemotospordi maailmameistrivõistluste võitjad kümbluse. Esiplaanil on GT-15 paadiklassi maailmameister Gregor Eevardi.
Tavakohaselt saavad veemotospordi maailmameistrivõistluste võitjad kümbluse. Esiplaanil on GT-15 paadiklassi maailmameister Gregor Eevardi. Foto: Erakogu

Tšehhis Jedovnices peetud juunioride veemotospordi maailmameistrivõistlustel osalenud Viljandi klubi Nord liige Gregor Eevardi sai oma valdusse tiitli, mis enne kuulus temast vanemale klubikaaslasele Paul Zujenkovile.

Eestlastele kujunesid tänavused noorte rajasõidu maailmameistrivõistlused GT-15 klassis kõigi aegade edukamateks. Eevardi kõrvale pjedestaalil astusid Rene Suuk Talllinna klubist ja Stefan Arand Tartust.

Eestlastele kolmikvõidu vormimisel oli suur roll Viljandi klubi liikmel. Gregor Eevardi oli tänavustel maailmameistrivõistlustel konkurentsitult kiireim sõidumees. Kolme esimese stardi võiduga kindlustas ta endale kulla juba enne viimast võiduajamist. Sellest hoolimata läks ta ka neljandal korral rajale, et olla toeks kaasmaalastele ja üritada konkurentide hoogu pidurdada. Viimase sõidu lõpetas vee peal perfektset tööd teinud Eevardi Rene Suugi ja Stefan Arandi järel kolmandana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles