Teaduskool algas paugu ja sisikonna uurimisega

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taibukate teaduskooli sisse juhatavas suvelaagris saavad õpilased osaleda iseäralikes koolitundides. Bioloogiaõpetaja Virgi Plaks võttis eilsesse tundi kaasa turult ostetud ahvenaid, kelle elunditega noored tutvusid. Kala lõikab lahti Jakobsoni kooli õpilane Karl Martin Kadaja.
Taibukate teaduskooli sisse juhatavas suvelaagris saavad õpilased osaleda iseäralikes koolitundides. Bioloogiaõpetaja Virgi Plaks võttis eilsesse tundi kaasa turult ostetud ahvenaid, kelle elunditega noored tutvusid. Kala lõikab lahti Jakobsoni kooli õpilane Karl Martin Kadaja. Foto: Marko Saarm

Kuigi suvevaheaja esimestel päevadel ei näi koolipinki istumine just ahvatlevaim valik, ütles parasjagu ahvena lahkamisega ametis Jakobsoni kooli üheksandik Karl Martin Kadaja, et kolmepäevasesse teaduslaagrisse tuli ta huviga.

Ehkki noormees oli ka varem kalu puhastanud, polnud ta enda sõnul nende siseelunditele tähelepanu pööranud. «Pöidlaga sisikond välja, siis soolvette ja suitsuahju,» kirjeldas Kadaja enda püütud kalade tavalist teekonda.

Pauku ja tuld

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles