Laulu- ja tantsupeol võib siiski pilti teha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisema pildimasinaga poleks üritusel segadust tekkinudki, aga nüüd võib iga soovija kaasa võtta ka suuremõõtmelise professionaalse kaamera.
Pisema pildimasinaga poleks üritusel segadust tekkinudki, aga nüüd võib iga soovija kaasa võtta ka suuremõõtmelise professionaalse kaamera. Foto: Toomas Volmer / Postimees

Veel hiljuti valitses laulu- ja tantsupeo jäädvustamise asjus segadus, sest korraldajad lubasid profimõõtu kaameraid vaid proffidele. Tänu Tallinna rae sekkumisele võib juulikuisele peole siiski igaüks igat mõõtu kaamera kaasa võtta.

Tallinna linnaplaneerimise amet ei soovinud kooskõlastada juulis peetava laulu- ja tantsupeo avaliku ürituse luba, sest sellel osalejad ega külalised ei tohtinud peole kaasa võtta professionaalseid foto- ja videosalvestusseadmeid. Korraldajad nägid ette, et niisugused aparaadid on lubatud vaid akrediteeritud ajakirjanikele.

Eile ütles Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuse teabejuht Sten Weidebaum, et praeguseks on selleteemaline punkt ürituse sisekorraeeskirjast eemaldatud, sest see tekitas paljudes segadust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles