Linnaosapäev toitis asiseid mõtteid

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsertide ja maastikumängu kõrval oli Männimäe päeva programmis oluline roll õpitubadel. Näiteks kutsuti huvilisi Jakobsoni kooli puutööklassi kätt proovima.
Kontsertide ja maastikumängu kõrval oli Männimäe päeva programmis oluline roll õpitubadel. Näiteks kutsuti huvilisi Jakobsoni kooli puutööklassi kätt proovima. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval peetud esimesel Männimäe päeval jagus meelelahutuslike tegevuste kõrvale ka asist juttu. Nii näiteks otsustati moodustada spetsiaalne töörühm, kes asub otsima võimalusi linnaosa elukeskkonna parandamiseks.

Jakobsoni kooli eestvedamisel korraldatud linnaosapäeva programmist sai ühel või teisel moel osa ligi pool tuhat inimest. Peakorraldaja Virve Kikase arvates oli seda esimese korra kohta piisavalt, eriti kui arvestada, et samal ajal olid paljud eakad linlased lauluväljakul memme-taadi peol ja  ilus kevadilm pakkus ohtralt tegutsemisvõimalusi ka looduses ning aedades.

Lisaks kohalike kooli- ja lasteaialaste tantsu- ning muusikaetteastetele pakuti huvilistele võimalust end proovile panna mitmesugustes õpitubades. Nii näiteks prooviti koolimajas kätt puutöös, viltimises ja maalimises. Samal ajal tegi sadakond eri vanuses inimest läbi 12 kontrollpunktist koosnenud maastikumängu, mille käigus oli võimalik tutvuda Männimäel asuvate tähtsamate asutuste ja ettevõtetega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles