Seminar tutvustab keskuse tegemisi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval korraldavad Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ja Viljandimaa regionaalne kompetentsikeskus pärimusmuusika aida väikeses saalis seminari, mis on mõeldud kohalikele ettevõtjatele.


Seminar algab kell 9.30 ning kannab pealkirja «Viljandimaa regionaalne kompetentsikeskus ning ülikoolist tulenev kasu ettevõttele».

Ürituse eesmärk on anda ülevaade kompetentsikeskuse asutamisaastast, selgitada välja selle edasised tegevused ja arengusuunad ning sätestada ettevõtete roll keskuse arendamises.

Seminarile on esinema oodata eksperte ja spetsialiste Ettevõtluse Arendamise sihtasutusest, kultuuriministeeriumist ja ettevõtlussfäärist. Samuti astuvad seal üles projekti koordineeriva poole ehk Tartu ülikooli esindajaid.

Seminar kuulub projekti «Viljandimaa regionaalse kompetentsikeskuse arendamine», mida rahastatakse Euroopa regionaalarengu fondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles