Kaamerad läksid õhupalli ja langevarjuga seiklema

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeval algasid Eesti Identiteedi ja Kultuuri Koja inimeste eestvedamisel ettevalmistused, et fotokaamerad saaksid Kopra talu hoovist lähikosmosesse tõusta. Esiplaanil sobitatakse GoProsid penoplastist pesadesse ja taamal katsetatakse langevarju lennukust.
Eile keskpäeval algasid Eesti Identiteedi ja Kultuuri Koja inimeste eestvedamisel ettevalmistused, et fotokaamerad saaksid Kopra talu hoovist lähikosmosesse tõusta. Esiplaanil sobitatakse GoProsid penoplastist pesadesse ja taamal katsetatakse langevarju lennukust. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Eestis tehakse seda meie teada avalikult esimest korda. Maailmas on varem katsetatud ja see on siis õnnestunud või mitte.»

Sedaviisi lausus mittetulundusühingu Eesti Identiteedi ja Kultuuri Koda juhatuse liige Priit Oks, kui eile keskpäeval valmistuti Karksi vallas Kopra talu hoovis GoPro fotokaameraid kosmosesse saatma.

Fotod stratosfäärist

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles