Noored ärimehed püüdlevad välismaa stipendiumi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noortele ettevõtjatele mõeldud programmi kaudu soovib minna 6600-eurose stipendiumiga kuni pooleks aastaks välismaale ärisuhteid looma ligi 90 inimest.

Programmi «Erasmus for Young Entrepreneurs» Eesti partneri Marketingi instituudi juht Anu-Mall Naarits ütles, et iga kandideerija pidi detailselt kirjeldama, kuidas tema äri võidab just sellesse riiki mitmeks kuuks elama asumise korral. Oluline oli usutavalt ära näidata, kust tuleb käibe ja kust töötajate arvu kasv, mis on Euroopa Liidus eriti tähtsad argumendid.

«Meile taotluse esitanud inimeste seas on päris palju väga huvitavaid, julgeid ja perspektiivikaid ettevõtjaid, kes on aru saanud, et ainult rahvusvaheline mõõde on see, millega tegelda tasub,» lausus Naarits. «Ebatavaliselt palju on kandideerijate hulgas disaini- ja IT-taustaga ettevõtlikke inimesi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles