Teaduskooliga on kavas täita haigutav tühimik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja Lilian Tambek peab füüsikaklassi taga kabinetis kõikvõimalike mõõteriistade ja õppevahendite keskel plaani teaduskooli ellukutsumiseks.
Õpetaja Lilian Tambek peab füüsikaklassi taga kabinetis kõikvõimalike mõõteriistade ja õppevahendite keskel plaani teaduskooli ellukutsumiseks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kaks Jakobsoni kooli reaalainete õpetajat loodavad teaduskooli loomisega täita tühimiku ja pakkuda VI–IX klassi andekatele noortele võimalust kustutada teadmisjanu.

Füüsikaõpetaja Lilian Tambek ning loodusõpetust, matemaatikat ja füüsikat õpetav Maila Visnap lõid paar kuud tagasi mittetulundusühingu Taibukate Teaduskool. Ettevõtmine juhatatakse sisse 9.–11. juunini kestva suvise teaduslaagriga ja õppetöö algab septembris.

Projektijuhi Lilian Tambeki sõnul on Tartu ülikooli teaduskool töötanud juba üle kahe kümnendi ja sellele on mitmel pool Eestis siginenud hulk filiaale. «Viljandis seda seni polnud, aga nagu näha, on meil palju huvilisi,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles