Iga nädal tuleb võtta natuke aega endale

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesi annab suurepäraseid tulemusi nii sisse võttes kui peale määrides. Muidugi juhul, kui ei ole meeallergiat.
Mesi annab suurepäraseid tulemusi nii sisse võttes kui peale määrides. Muidugi juhul, kui ei ole meeallergiat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Inna Tarmaku raamat «Kodune iluravi» ilmus ligi kolmkümmend aastat tagasi. See oli aeg, mil Eesti naine oli üliõnnelik, kui sattus poes peale Poola kosmeetikale. Sellisest ilutoodete küllusest nagu praegu ei osatud tollal isegi und näha.

Paraku on igal asjal kaks poolt. Enamik praegusi kreeme, šampoone ja jumestusvahendeid sisaldab ohtlikke keemilisi ühendeid. Tõsi, müüakse ka kvaliteetset looduskosmeetikat, aga see on kallis. Näiteks väike tuub Dr Hauschka näokreemi maksab tublisti üle 20 euro. Samas hinnaklassis on Tartu biotehnoloogia pargis toodetud sarja Lumi tooted – kvaliteetsed, aga kallid.

Inna Tarmak pakub tervet hulka retsepte, mille katsetamine nõuab küll pisut vaevanägemist, kuid tulemus on see-eest ohutu ja ka hinnalt kättesaadav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles