Viljandi Veevärgil on korraga mitu rauda tules

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõik, mis algab Jakobsoni tänaval Leola tänava ristmikuga ning lõpeb Kagu tänavaga, on üks neist, kus Viljandi Veevärk soovib tänavalgustust rekonstrueerida.
Lõik, mis algab Jakobsoni tänaval Leola tänava ristmikuga ning lõpeb Kagu tänavaga, on üks neist, kus Viljandi Veevärk soovib tänavalgustust rekonstrueerida. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aktsiaselts Viljandi Veevärk soovib rekonstrueerida kahe suure tänava kehvas seisukorras valgustuse, aga raha võib tänavu ära kuluda hoopis kolmandale magistraalile.

Viljandi linnavalitsuse esmaspäevasel istungil kinnitati kahe lõigu valgustuse projekteerimise tingimused. Üks lõik algab Jakobsoni tänaval Leola tänava ristmikust ning lõpeb Kagu tänavaga ning teine hõlmab Riia maantee Vaksali tänava ja Reinu tee vahelist ning Reinu tee Riia maantee ja Vabriku tänava vahelist osa.

Viljandi linnale kuuluva ning linna tänavavalgustuse haldamisega tegeleva aktsiaseltsi Viljandi Veevärk juhataja Toomas Porro ütles, et nimetatud projektid võiksid valmis saada aprillikuu lõpuks. Seejärel on võimalik kuulutada ehitaja leidmiseks välja hange.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles