Repliik: Mis toimub?

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Koorep
Sigrid Koorep Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Juhtusin ühes naljaportaalis lugema pildi juurde lisatud dialoogi, milles mees küsis poisilt, kunas kevad algab. Poiss vastas, et ta elab Eestis. Selle peale teenis ta ära kaastundliku kallistuse.

Kui laupäeva hakul ukse avasin ning nägin valget maad ja laiu helbeid langemas, oli minu esimene reaktsioon uks uuesti kinni tõmmata. Siis vaatasin selja taha teiste poole ja küsisin hämmastusega: «Mis toimub?»

Küllap polnud ma ainuke segadusse sattunu. See nädalavahetus viis küll igasuguse kevadetunde. Tänavu kippus see ju saabuma lausa veebruaris. Juba siis sai rõõmustada lumikellukeste üle. Viimasel nädalal jälgisin aga naudinguga kuldnokki, kes püüdsid kase otsas jäljendada koera haukumist. Nüüd istuvad needsamad nõgikikkad okste varjus, suled puhevil, ja ootavad. Ootavad kevadet, mis meilt umbes nädalaks jälle ära võeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles