Ristialune kivi andis hoiatuse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pauluse kiriku avariilises seisukorras katus on endaga kaasa tõmmanud risti, mille toetuskivisse on vajumisest mõra tekkinud. Eile sai kukkumisoht rihmade abil ajutiselt kõrvaldatud.
Pauluse kiriku avariilises seisukorras katus on endaga kaasa tõmmanud risti, mille toetuskivisse on vajumisest mõra tekkinud. Eile sai kukkumisoht rihmade abil ajutiselt kõrvaldatud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile ennelõunal oli Viljandi Pauluse kiriku idapoolne ots ümbritsetud punavalgetriibuliste kilelintidega ja nende taga piidles paar meest katuseserval seisvat risti.

Pauluse koguduse õpetaja Allan Praats rääkis, et nad ootasid tõstukit, millega töömees pidi üles minema ja risti aluseks oleva mõranenud graniittahuka trossidega kindlustama.

«Täna me lihtsalt planeerime remonti ja hindame, kas parandamiseks tuleb see alla võtta või saab üleval teha,» selgitas Praats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles