Holstre-Polli ootab endiselt suusarada nautima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Pollis hakati kunstlund tegema jaanuari keskel, siis kui külmad saabusid. Suusatamiseks on seal praegu pooleteise kilomeetrine staadioniring.
Holstre-Pollis hakati kunstlund tegema jaanuari keskel, siis kui külmad saabusid. Suusatamiseks on seal praegu pooleteise kilomeetrine staadioniring. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa suurim suusakeskus Holstre-Pollis pakub nädalavahetuseks väljakuulutatud tervisekilomeetrite kogumisel viljandimaalastele võimalust teha seda suusatades.

«Olusid arvesse võttes on meil ilmselt maakonna ainus korralik suusarada,» lausus Holstre-Polli tervisekeskuse tehnikajuht Tiit Tammemäe. Tema ütlemist mööda on seal võimalik päris korralikul kunstlumerajal sõita ligemale poolteisekilomeetrist ringi.

Tammemäe selgitas, et praegu saab veidi vanema suusapaariga matkata ka keskuse tavaradadel, millele on põhjad varem alla sõidetud, ent juurde sadanud lumekiht on kahjuks nii õhuke, et neid rajahooldusmasinaga korrastada võimalik pole.

Esmaspäeval, mis on kogu riigis tervisekilomeetirite kogumise kampaania viimane päev, ootab Holstre-Polli inimesi endale külla ja pakub omalt poolt kella 11–15 priilt kasutada keskuse riietusruume koos pesemisvõimaluse ja saunaga.

«Sportima ja külla ootame inimesi muidugi ka muudel aegadel,» lisas Tammemäe. «Meie keskuses on head võimalused ka matkamiseks, kepikõnniks või jooksuks.»

Eespool nimetatud ajal on kõigil kohal käinutel võimalik läbitud tervisekilomeetrid keskuse administraatori juures kirja panna. Muidugi mõista saab ettevõtmisse «Teeme koos rajalugu» oma panuse fikseerida ka sihtasutuse Eesti Terviserajad internetilehel ning facebooki kontol.

Ettevõtmisega «Teeme koos rajalugu» propageeritakse tervislikku liikumist ja soovitakse Eesti Vabariigile kinkida uus rekord. Üritusi saab teoks ja kilomeetreid kogutakse kõigis maakondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles