Eksperdid lubavad Päri raamatu­kogu taas avada

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal oli Päri raamatukogu teenindussaali keskele minek turvalisuse mõttes toolide ja lindiga tõkestatud. Nüüd on sinna paigaldatud ajutised toed ning asutus saab tegevust jätkata.
Eelmisel nädalal oli Päri raamatukogu teenindussaali keskele minek turvalisuse mõttes toolide ja lindiga tõkestatud. Nüüd on sinna paigaldatud ajutised toed ning asutus saab tegevust jätkata. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varinguhirmu tõttu suletud Päri raamatukogu teeb homme lugejatele uksed taas lahti.

Viljandi vallavalitsus otsustas eelmise nädala keskel teadmata ajaks sulgeda napilt kümmekond aastat tagasi valminud Päri küla raamatukogu, sest selle katusekonstruktsioon oli murettekitavalt vajunud.

Vallavalitsuse ehitus­spetsialist Merike Kahk mõõtis 22. jaanuaril raamatukogu suurima ruumi kõrgust ning sedastas, et lae keskosa on algsega võrreldes paarkümmend sentimeetrit allapoole tulnud. Sellest kaks sentimeetrit olevat lisandunud alles detsembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles