Varinguhirm pani kümnendivanuse raamatukogu lukku

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusspetsialist Merike Kahk (paremal) ajas eile hommikul vallavanem Ene Saare abiga Päri raamatukogu saalis mõõdulindi püsti ja tõdes, et viimase nädala jooksul  pole lagi põrandale lähemale tulnud.
Ehitusspetsialist Merike Kahk (paremal) ajas eile hommikul vallavanem Ene Saare abiga Päri raamatukogu saalis mõõdulindi püsti ja tõdes, et viimase nädala jooksul pole lagi põrandale lähemale tulnud. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Asi on üsna kriitilise piiri peal,» sõnas Viljandi valla ehitusspetsialist Merike Kahk eile murelikult Päri küla raamatukogu saali lookas lage silmitsedes.

Hetk hiljem mõõdulindi appi võtnuna sedastas Kahk, et viimase nädala jooksul pole lagi rohkem põranda poole kooldunud, kuid ruumi keskkoha juures on see algsega võrreldes paarkümmend sentimeetrit allapoole vajunud. Kaks sentimeetrit lisandus alles mullu detsembris.

Eelnevat silmas pidades pani Viljandi vallavalitsus raamatukogu ajutiselt kinni. «Parem karta kui kahetseda,» põhjendas vallavanem Ene Saar otsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles