Moodne katlamaja toob Õissu väikese hinnavõidu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valla ja maavalitsuse ametikandjate kõrval käisid eelmisel reedel osaühingu SW Energia kutsel Õisu vastset katlamaja uudistamas ka mõned kohalikud elanikud. Ettevõtte juhatuse liige Ain Tõnts (vasakul) kinnitas neile, et sooja hind langeb umbes kümme protsenti.
Valla ja maavalitsuse ametikandjate kõrval käisid eelmisel reedel osaühingu SW Energia kutsel Õisu vastset katlamaja uudistamas ka mõned kohalikud elanikud. Ettevõtte juhatuse liige Ain Tõnts (vasakul) kinnitas neile, et sooja hind langeb umbes kümme protsenti. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Suvel panen raha kõrvale,» ütleb Õisu külas elav pensionär Silvi Saar selgituseks sellele, kuidas ta oma kolmetoalise keskküttega korteri ülalpidamisega toime tuleb.

Läinud aasta detsembris, mis ilmaolude poolest meenutas pigem varakevadet, küsis osaühing SW Energia Saarelt toasooja eest 173 eurot. Sellise summa tasumine käinuks eakal naisel ilmselgelt üle jõu, kui ta poleks kütteperioodiks aegsasti valmistunud.

Ettenägelikust elustiilist hoolimata tuleb Saar oma sõnul napilt ots otsaga kokku ning on sunnitud kogu aeg arvutama, kas arstirohtude tarvis ikka piisavalt kõlisevat kotti jääb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles