Spordikooli poisid tõid Harjumaalt hõbeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Lembit Nelke juhendatav 1999. aastal sündinute meeskond lõpetas kuue osalejaga turniiri kolme võidu ja kahe viigiga.
Treener Lembit Nelke juhendatav 1999. aastal sündinute meeskond lõpetas kuue osalejaga turniiri kolme võidu ja kahe viigiga. Foto: Erakogu

Reedel ja laupäeval Harjumaal Arukülas peetud noorte käsipalliturniiril saavutas Viljandi spordikooli esindus Peterburi eakaaslaste järel teise koha.

Treener Lembit Nelke juhendatav 1999. aastal sündinute meeskond lõpetas kuue osalejaga turniiri kolme võidu ja kahe viigiga. Ühesuguse 17:17 tulemusega lahenes viljandlaste mäng võitjaks tulnud Peterburi ja kolmandaks jäänud HC Tallase meeskonnaga. Kolmele edukamale meeskonnale järgnesid Valga, Aruküla ja Kehra.

«Poisid tegid hea turniiri. Eriti tubli partii tegid nad venelaste vastu,» kiitis Viljandi spordikooli käsipallitreener oma hoolealuseid. «Kahju ainult, et kohtunikud mängu väga käest ära lasid. Kaks meie poissi said selles päris tõsiselt viga,» lisas Nelke.

Sama Viljandi spordikooli 1999. aastal sündinud noormeeste käsipallimeeskond tuli eelmise aasta lõpul Eesti karikavõitjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles