Viljandi Haigla kiirabi töötab viimast päeva

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast hakkab Viljandimaal kiirabiteenust pakkuma Tartu kiirabi, kuid sisuliselt jääb abivajajale kõik samaks. Muutub vaid kiri autodel ja need kolivad haigla juurest kesklinna uue veetorni juurde.
Esmaspäevast hakkab Viljandimaal kiirabiteenust pakkuma Tartu kiirabi, kuid sisuliselt jääb abivajajale kõik samaks. Muutub vaid kiri autodel ja need kolivad haigla juurest kesklinna uue veetorni juurde. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeva hommikul kell 9 alustasid tööd viimased Viljandi haigla kiirabibrigaadid, kes lõpetavad oma vahetuse esmaspäeva hommikul kell 9. Seejärel alustab Viljandimaal tegevust Tartu kiirabi.

Viljandi haigla juurest sõidavad viimased kiirabiautod väljakutsele esmaspäeva hommikul, seejärel kolib kiirabi kesklinna, Jakobsoni ja Leola tänava ristmiku äärde. Abja-Paluojal ning Suure-Jaanis jätkavad brigaadid senistes ruumides, kuid Viljandi haigla asemel on meedikute tööandjaks Tartu kiirabi.

Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere selgitas, et vahetuseks on kõik juba valmis. Tartu kiirabil on töötajad palgatud ning Viljandi haiglal on töötajatega töösuhe lõpetatud või leitud uus amet. Kiirabi ligi 60 töötajast jätkab haiglas ametit 14, kuid neilgi on võimalus teha teist tööd ja valvata kiirabis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles