Viljandimaalased panid hooajale tubli punkti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu välishooajal nii juunioride kui täiskasvanute vibulaskmise meistri tiitli teeninud Laura Nurmsalu võitis nädalavahetusel veel kaks sisekarikat. Eesti vibuliit nimetas Vana-Võidu vibuklubi liikme aasta parimaks naissportlaseks.
Tänavu välishooajal nii juunioride kui täiskasvanute vibulaskmise meistri tiitli teeninud Laura Nurmsalu võitis nädalavahetusel veel kaks sisekarikat. Eesti vibuliit nimetas Vana-Võidu vibuklubi liikme aasta parimaks naissportlaseks. Foto: Elmo Riig

Eesti vibuspordi liidu lõppeva aasta parimaks naissportlaseks nimetatud Laura Nurmsalu ja parima noore tunnustuse pälvinud Laura Tukk saavutasid Eesti sisekarikavõistlustel seisusele väärilisi tulemusi.

Laupäeval ja pühapäeval Järvamaal Koigis peetud Eesti sisekarikavõistlustel teenisid Viljandimaa vibusportlased eri võistlusarvestuses viis noorteklassi ning kaks täiskasvanute võidukarikat. Võitude kõrval rõõmustasid nad hulga teise ja kolmanda koha tulemustega.

Nagu ütles Viljandi spordikooli vibulaskjate treener Aune Varik, oli teise ja kolmanda koha omanike seas neid, kes üllatasid, aga ka neid, kes pakkusid mõrumaid hetki. Samas jagus treeneril kiidusõnu neilegi, kes seekord kolme edukama sekka ei jõudnud, sest nii mõneski võistlusrühmas olid allajäämised napimast napimad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles