Rahvusvaheline suurmeister tegi Pilistveres puhta töö

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Külaots võitis nii Kõo valla jõuluturniiri kui tänavuse Beko sarja.
Kaido Külaots võitis nii Kõo valla jõuluturniiri kui tänavuse Beko sarja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Pilistveres esinduslikus seltskonnas peetud võistlusega tõmmati joon alla Eesti male toetusühingu eestvedamisel asetleidnud Beko turniiride sarjale ja topeltvõidurõõmu võis nautida Kaido Külaots.

Juba 15. korda Pilistvere rahvamajas korraldatud Kõo valla jõuluturniirile tulid mitme rahvusvahelise suurmeistriga mõõtu võtma ka noored ja harrastajad. 56 mängija seas võitis turniiri rahvusvaheline suurmeister Kaido Külaots, kes kogus üheksa partiiga seitse ja pool punkti. Sama tulemuse juures pidi teise kohaga leppima rahvusvaheline meister Tarvo Seeman. Neile järgnes pool punkti vähem kogunud rahvusvaheline suurmeister Aleksandr Volodin.

Parima Kõo valla maletajana lõpetas Üllar-Peep Tamm nelja ja poole punkti ning 30. kohaga. Edukaima naismängija Mai Narva kontole kogunes kuus punkti ning see andis talle väärikas konkurentsis 12. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles