Riigikaitsekomisjoni liikmed väisavad «Kevadtormi»

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://www.mil.ee/

Riigikogu riigikaitsekomisjoni liikmed tutvuvad 13. mail kaitseväe õppuse «Kevadtorm» kulgemise ja korraldusega. Saabumine õppuse alale on kavandatud kella 15 paiku.


«Kuigi Eesti peamine eesmärk on julgeolekuohtusid ennetada, tuleb valmis olla ka kiirelt ja paindlikult reageerima,» ütles riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Raidma.

«Kaitse sõjalise rünnaku eest tagavad NATO kollektiivkaitse ja Eesti iseseisva kaitsevõime koostoime, mis on ühtlasi usutav heidutus võimaliku rünnakusoovi ärahoidmiseks. «Kevadtormi»-laadsed õppused loovad aluse meie kaitseväe reaalsele võimekusele.»

«Kevadtormi» lähevad vaatama Mati Raidma, Lauri Laasi, Jaan Kundla, Tõnu Juul, Peep Aru ja Aivar Riisalu.

«Kevadtorm» kestab 3.—23. maini Pärnu- ja Viljandimaal, kus 3500 kaitseväelast, kaitseliitlast ja reservväelast osalevad õppusel, mille eesmärk on harjutada maaväe peamisi lahingutegevusi ja eri tasemega staabi koostegutsemist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles