Repliik: Bussipeatus tuleb otse kliiniku ette

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Sarv
Tiina Sarv Foto: Erakogu

Neid inimesi, kes bussiga Viljandist Tartusse arsti juurde sõidavad, on üpris palju. Mõnda aega tagasi ilmus Sakalas aga uudis, et sealse haiglakompleksi juures enam nõudepeatust ei ole. Järgmisest peatusest jalgsi haiglasse minna on paljudele liiga raske, bussijaama sõita ja sealt takso võtta aga aeganõudev ja kulukas.

Tartu linnavalitsuse transpordiosakonnast vastati pärimisele, kas bussid ei võiks valida veidi teise tee ja peatuda otse haigla ees, et sellise ettepanekuga kirja on nad Viljandi maavalitsusse juba saatnud. Seal leiti kiri mõningase otsimise peale isegi üles ja lubati lähiajal bussifirmadele edasi saata. Jäägu siinkohal arutamata, miks seda kohe ei tehtud ja nõnda mõne eaka või liikumispuudega inimese vaeva kohe ei vähendatud.

Aktsiaseltsi Hansa Liinid juhatuse liige Madis Lepp aga ütles, et nemad sõidavad hea meelega haigla eest läbi. Ta lubas ise maavalitsusega ühendust võtta, et Tartust selleks läkitatud luba kiiremini kätte saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles