Linna võti võib liikuda vasakust käest paremasse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enam kui kümme aastat on suvine folgipidu alanud sellega, et valitsev linnapea on ulatanud sümboolse linna võtme festivali pealikule Ando Kivibergile. Saabuval suvel võib juhtuda, et Kiviberg annab võtme ühest käest teise.
Enam kui kümme aastat on suvine folgipidu alanud sellega, et valitsev linnapea on ulatanud sümboolse linna võtme festivali pealikule Ando Kivibergile. Saabuval suvel võib juhtuda, et Kiviberg annab võtme ühest käest teise. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui äsja linnapeaks saanud Ando Kivibergi soov täitub, võib ta järgmisel folgipeol anda sümboolse linnavõtme iseendale, sest ta lahkub küll Eesti pärimusmuusika keskusest, kuid tahab jääda festivali pealikuks.

«Pärimusmuusika festival on minu looming ja elutöö ning ma kavatsen seda pealikuna edasi korraldada,» teatas Kiviberg. «Ja kui küsida, kas ma kavatsen selle töö eest tasu vastu võtta, siis vastus on jah.»

Kahe töö lubamine on volikogu pädevuses

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles