Uus linnapea lõpetas Minihansa pargi loomise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmine linnavalitsus viis minihansa teemapargi loomiseks läbi konkursi, valis võitja, suhtles ligi 180 hansalinnaga, kuid edu ei saavutanud. Uus linnavalitsus lõpetas idee edasiviimise oma esimesel istungil.
Eelmine linnavalitsus viis minihansa teemapargi loomiseks läbi konkursi, valis võitja, suhtles ligi 180 hansalinnaga, kuid edu ei saavutanud. Uus linnavalitsus lõpetas idee edasiviimise oma esimesel istungil. Foto: OSAÜHING GEORGETTE STUDIO

Täna oma esimest istungit pidanud uus Viljandi linnavalitsus otsustas lõpetada Valuoja parki kavandatud Minihansa teemapargi rajamise.

Viljandi linnapea Ando Kivibergi sõnul ei ole linnal võimalik projekti ellu viia kahel põhjusel. «Esiteks puudub teistel hansalinnadel piisav huvi ning Viljandil pole eelarvelisi võimalusi, mis lubaks projekti viia lõpuni omal käel ning seda ka edaspidi majandada,» ütles Kiviberg.

Tänaseks oli Minihansa projektis osalemiseks öelnud 181-st linnast jah-sõna 11 linna. Lisaks oli linnavalitsus loobunud esialgsest plaanist küsida igal aastal osalistelt 200 eurot hoonete hooldamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles