Sööme sõnu: Kokkamine — see on imelihtne!

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Priks
Üllar Priks Foto: Elmo Riig

Veel mõni aasta tagasi oli minu kulinaarseks laeks munapraadimine. Ja uskuge mind, ka selles saab äparduda.

Samas on mulle alati meeldinud hästi süüa. Enamasti aitas kallis kaasa mu hädast välja. Minu roll oli toidulettide vahel paberilipakalt tema varesejalgadest välja lugeda, mis ostukorvi tuleb loopida, ja kui ma millestki väga valesti aru ei saanud, oli täiesti võimalik, et hunnikust pealtnäha seosetust nännist valmis hõrk praad, millele oli tarvis lisada vaid pisut soola ja pipart.

Naine pidas selle tähtsa toimingu taustal alati tervislikke eluviise propageeriva loengu, kuid usun, et sisimas ootas ta lihtsalt minu panust toidutegemisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles