Piltuudis: Viljandi maantee ääres luusis kaks mõmmikut

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inimesed, kes täna kella 16 ja 17 vahel Viljandi-Tartu maanteel sõitsid, võisid tee ääres märgata ringi askeldamas kahte karupoega.


Fotograaf Janno Bergman juhtus karudest mööda sõitma ning sai nendest paar uhket pilti. «Olin parajasti uinakul, kui naine äratas mind järsku kriiskega, et «karud-karud». Mina ei saanud aru, et mis karud - mida see naine jälle tahab,» rääkis Bergman.

«Naine teatas, et vaata tahavaatepeeglisse, seal on ju karud,» meenutas Bergman.

Seejärel jättis Bergman auto tee äärde seisma ning läks fotoaparaadiga asja uurima. «Lähenesin karudele umbes paarikümne meetri kaugusele ja muudkui pildistasin. Järjest rohkem autosid jäi tee äärde seisma ja inimesed tulid sealt välja ning hakkasid oma mobiiltelefonidega klõpsutama,» kirjeldas Bergman.

«Olin jõudnud karudele parasjagu lähedale, kui Tartu Sensatsioonilise Kevadbändi solist lähenes karudele ilmse kavatsusega neid silitama hakata. Seepeale karupojad otsustaid muidugi metsa metsa minna,» rääkis Bergman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles