Tartu kiirabi ei võta viljandlaste töölepinguid üle

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kiirabi on raskemate õnnetuste puhul Viljandimaale kutsutud ka seni. Näiteks hiljuti Tartu ja Viljandi vahelisel maanteel juhtunud õnnetuse puhul tuli appi ka tartlaste brigaad.
Tartu kiirabi on raskemate õnnetuste puhul Viljandimaale kutsutud ka seni. Näiteks hiljuti Tartu ja Viljandi vahelisel maanteel juhtunud õnnetuse puhul tuli appi ka tartlaste brigaad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tuleva aasta algul hakkab Viljandimaad teenindama Tartu kiirabi. Viljandi haigla soov anda koos ettevõttega muutumatul kujul üle ka personali töölepingud, ei leidnud Tartus aktsepteerimist.

Viljandi kiirabi töötajad, kes teadsid, et neile makstakse koondamisraha, said mõni aeg tagasi uut infot, et töölepingud lähevad siiski muutumatul kujul üle ja raha neile ei maksta.

Tartu kiirabi juhatuse esimees Ago Kõrgvee ütles selle peale, et niisugust asja plaanis ei ole ja tööle võetakse need inimesed, kes on selleks avalduse esitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles