Meistrimedali teenisid Suure-Jaani ja Spartak

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Viljandi spordihoones mängitud maakonna võrkpalli meistrivõistluste finaalkohtumiste põhjal pärjati võitjaks Suure-Jaani naiskond ja Viljandi Spartak meeskond.


Naiste turniiri esikohaheitluses andis Tarvastu meistrivõistlustel kõik kohtumised võitnud Suure-Jaanile tõsise lahingu, kuid pidi siiski kõigi geimide lõpus eneskindlamalt mänginud konkurendi paremust tunnistama.

Viljandimaa naiste meistriks kroonitud Suure-Jaani võitis finaalkohtumise 3:0, teisena lõpetanud Tarvastu naiskonna järel pälvis kolmanda koha Kõpu esindus.

Tuliselt kulgenud meeste finaalis saavutas Viljandi Spartak 3:2 võidu Suur Venna vastu.

Spartak, kes võitis 25:21 esimese ja 25:20 teise geimi, pidi kahes järgnevas tunnistama meeskonna Suur Vend 25:23 ja 25:19 paremust. Otsustavas vaatuses tuli Spartak välja 8:4 kaotusseisust, võitis 15:12 geimi ning kogu kohtumise ja meistritiitli.

Viljandimaa 2010. aasta maakonna võrkpallimeistriks tulnud Viljandi Spartaki ja Suure Venna järel teenis kolmanda koha Tarvastu valla meeskond.

Põnevale finaalmängule järgnenud kolmandat kohta selgitavas kohtumises oli Tarvastu 3:0 tulemusega üle Spordikoolist. Võitjate poolt vaatatuna lõppesid geimid numbritega 25:14, 25:23 ja 36:34.

Oktoobris alanud maakonna võrkpallimeistrivõistlustel osales seitse meeskonda ja kolm naiskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles