Paalalinna noored jagasid „Meediamulli" finaalis teist kohta

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Meediamulli" finaalis jäi Paide gümnaasiumiga teist kohta jagama Paalalinna gümnaasium.
"Meediamulli" finaalis jäi Paide gümnaasiumiga teist kohta jagama Paalalinna gümnaasium. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Reedel pidasid Viljandi-, Järva- ja Pärnumaa parimad meediatundjad gümnaasiumiõpilased Pärnus hotelli Strand konverentsikeskuses mälumängu „Meediamull" superfinaali.


Kuus aastat tagasi esimest korda aset leidnud mõõduvõtt ei toonud ka sel aastal Viljandisse võitu, küll aga jäi Paalalinna gümnaasium jagama tublit teist kohta Paide gümnaasiumiga.



Võrdselt kogutud 16 punkti andsid maagümnaasiumile ja Jakobsoni gümnaasiumile neljanda ja viienda koha.


Algusest peale juhtis Audru Keskkool, lõpuni püsisid tasavägiselt tema kannul Paalalinna ja Paide gümnaasium.

Noored pidid finaalis lisaks traditsioonilisele mälumängule tundma meediaajalugu, tundma ära tsitaadi lausujaid, hääle järgi teadma isikut, tundma pildil olevaid kuulsusi, leidma puuduvaid sõnu pealkirjas või leidma valefakti.

Kodus tuli teha teleuudis Eesti Rahvusringhäälingu korrespondendi Olev Kenki juhendi põhjal ja see oli oma linna või maakonna sündmuse kohta.

Teise ülesandena pidid noored tegema oma koolilehe reklaam-tutvustuse. Tutvustus pidi käsitlema koolilehe ajalugu ja hetkeolukorda, nimetama tegijaid ja saavutusi, keskenduma värske numbri sisule.

TULEMUSED:
I koht - Audru Keskkool (22,5 punkti);
II-III koht - Paide gümnaasium ja Paalalinna gümnaasium (20,5 punkti);
IV-V - Viljandi maagümnaasium ja Jakobsoni gümnaasium (16 punkti);
VI - Pärnu Koidula gümnaasium (15,5 punkti);
VII - Koeru keskkool (15 punkti);
VIII - Pärnu Ülejõe gümnaasium (14,5 punkti);
IX - Paide ühisgümnaasium (14 punkti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles