Tugevamad on välja sõelutud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa meeste korvpalli meistrivõistlustel on seni peetud 58 kohtumist. Pilt on tehtud märtsis aset leidnud võistkondade Hansa Ilutulestikud
ja Paistu alagrupimängul.
Viljandimaa meeste korvpalli meistrivõistlustel on seni peetud 58 kohtumist. Pilt on tehtud märtsis aset leidnud võistkondade Hansa Ilutulestikud ja Paistu alagrupimängul. Foto: Roger Ote

Viljandimaa meeste korvpalli meistrivõistlustel on võiduvõimalus säilinud neljal võistkonnal ning homme teevad nad algust turniiriga, mis sõelub välja kaks finalisti.


Veebruaris alanud tiitlivõistlused on jõudnud faasi, kus osalejad on jagunenud kolme gruppi: neli jätkavad heitlust turniiri võidu eest, neli selgitavad 5.—8. kohta ning kuus jätkavad mänge kohtadele 9—14.



Viljandimaa meistrivõistlusi korraldava klubi Sako esindaja Igor Tavaste sõnul on turniir kulgenud plaanitult ja korraldajatele proteste laekunud pole.



Eelmisel nädalavahetusel jõudsid lõpule vahegrupi ehk play-off-kohtumised alagruppide nelja tugevama vahel. Kahe mängu tulemuste liitmise teel selgus, et tugevamas nelikus jätkavad AP Mets, Hansa Ilutulestikud, Mõisaküla ja Anttila.



AP Mets oli play-off-i mõlemas mängus 100:73 üle Abjast, Hansa Ilutulestikud võitis 71:69 ja 84:64 Suure-Jaanit, Mõisaküla 88:70 ja 87:58 Spordikooli ning Anttila 88:68 ja 80:62 Tarvastut.



Igor Tavaste selgitusel peavad nüüd neli tugevamat meeskonda omavahelise

final four

’i, misjärel kohtuvad kaks paremat finaalseerias ja kaks nõrgemat kolmandat kohta selgitavas vastasseisus. Selle grupi neli esimest kohtumist on plaanis ära pidada eeloleval nädalavahetusel.



«Ajakavas on laupäeval kuus ja pühapäeval neli kohtumist, nendest neli tugevamas grupis,» lausus Tavaste ja lisas: «Nädalavahetuseks kirjapandud mänguaegadesse ei tohiks enam muudatusi tulla.»



Meeskonnad Abja, Suure-Jaani, Spordikool ja Tarvastu selgitavad omavahel 5.—8. koha.



Kuueliikmelises kolmandas grupis reastuvad ülejäänud meistrivõistlustel osalenud võistkonnad. Selles seltskonnas on seni peetud kaheksa kohtumist. Kolmest mängust on kõik võitnud meeskond Kord Nädalas ning sama arvu kohtumiste juures on kaks võitu teeninud meeskond Aken ja Uks.



Maakonna meistrivõistluste finaalmängud on kavandatud 24. ja 25. aprillile ning paremad selguvad kahe mängu kokkuvõttes.



Mängude ajakava ja tulemustega saab tutvuda

siin

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles